Általános Feltételek

A B.I.G. Stúdió Gitáriskola szolgáltatásairól

Jelentkezési és beiratkozási folyamat:

Az érdeklődők a bemutatkozó óra elvégzését követően jogosultak dönteni arról, hogy szeretnének-e részt venni az oktatási programban. Amennyiben az érdeklődő a részvétel mellett dönt, lehetősége nyílik az azonnali beiratkozásra és a “Start” bérlet aznapi megvásárlására, melynek díja az adott hónapban előirányzott óraszám arányában kerül meghatározásra.

Amennyiben az érdeklődő korábban részt vett próbaórán és később úgy dönt, hogy szeretne jelentkezni a gitártanfolyamra, köteles értesíteni az oktatást vezető személyt írásban vagy telefonon. Amennyiben az oktató elérhetőségei nem állnak rendelkezésre, a Gitáriskola kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül, vagy telefonon keresztüli kapcsolatfelvétel javasolt.

A 4 alklamas havi bérlet szabályzata:

A négy alkalmas havi bérlet a hónap végével lejár, így az új bérletet a következő hónap elején kell megvásárolni. Amennyiben a tanuló nem rendelkezik érvényes bérlettel, az adott órák megtartása nem garantált.

Havonta négy órás hét esetén, az ötödik alkalom lehetőséget biztosít az elmaradt órák pótlására, beleértve a munkaszüneti napok, ünnepek vagy a tanulói, illetve az oktatói hiányzás miatti pótlásokat is. Az ötödik alkalommal történő pótlásért nem kerül felszámításra külön díj.

Amennyiben a tanuló a tanfolyamát nem a hónap elején kezdi, tört hónapra vonatkozó díjazásra van lehetőség. Más esetekben ez nem lehetséges. Az órák pénzvisszatérítése vagy az ötödik alkalomtól eltérő időpontokban történő pótlása nem megengedett. Az adott héten történő óraátvitelre csak kivételes esetekben van lehetőség, mely nem garantált.

Tanfolyam szüneteltetése esetén az időpont más személy részére bocsátható át. Amennyiben a tanuló az időpontját szeretné megtartani, havi 10.000 Ft időponttartási díj ellenében ez lehetséges.

10 alkalmas bérlet:

A 10 alkalmas bérlet az első gitáróra időpontjától számított 10 hétig érvényes, hetente egy alkalommal 45 perces egyéni gitárórára. A tanuló a tíz alkalom során 2 előre bejelentett órát pótolhat, vagy ennyivel hosszabbíthatja meg a bérlet érvényességét. Pénzvisszatérítés a pótlás helyett nem lehetséges. Az órák adott héten történő áthelyezésére csak kivételes esetben van lehetőség, mely nem garantálható.

Ajándékutalvány (voucher) felhasználása:

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított három hónapon belül váltható be. Az órák fix időpontokban kerülnek megtartásra, eltérést csak az oktatóval történő egyeztetés révén lehet kezdeményezni. Hiányzás esetén pótlásra vagy pénzvisszatérítésre nincs lehetőség. Az utalvány digitális (telefonon vagy táblagépen stb.) vagy nyomtatott formában történő bemutatása szükséges az oktatónak, mely igazolja a tanfolyam díjának befizetését.

Az órák lejárata után további bérlet vásárlása lehetséges az oktatás folytatása érdekében.