B.I.G. Stúdió Gitáriskola

Gitártanfolyam... ahogy TE szeretnéd

A B.I.G. Stúdió Gitáriskolában egyedi megközelítést alkalmazunk a gitározás tanulásához. Előtérbe helyezzük tanulóink egyéni céljait és lehetőségeit. Nálunk a hangsúly erősen a gyakorlati tudás megszerzésén van, ami lehetővé teszi tanulóink számára, hogy gyorsan elsajátíthassák a gitározás alapjait és fejleszthessék technikájukat. Amikor a gyakorlat már megvan egy bizonyos területen, akkor magyarázzuk el, mit miért csinálunk úgy, ahogy. Így az elmélet jobban és hosszabb időre tud berögzülni. A hatékony és modern oktatási módszertan segítségével bármilyen célt ki tudunk szolgálni: legyen az egy pedagógus számára gyerekdalok kísérete, vagy egy profi babérokra törő fiatal tudásának a fejlesztése, terelgetése  álmai megvalusulása felé. Több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezünk a gitároktatásban, de a tanulás és a fejlődés még nálunk sem állt le. Hiszen a jó pap is holtig tanul…

Nálunk a gitárórák 45 percesek, és heti 1 alkalommal, fix időpontban zajlanak. Az órák egyéni alkalmak, így más diák nincs jelen a teremben rajtad kívül. Az óra elején hangolás, bemelegítés és a technikai elemek gyakorlása, az óra második részében pedig dalkíséret és a végén egy kis hallásfejlesztés kap helyet. Így a 45 percet teljesen kihasználva komoly eredményeket lehet elérni a gitározás terén rövid időn belül. A hatékonyság viszont 70%-ban az otthoni gyakorlásodon múlik! Nem csak a ráfordított időn, hanem a gyakorlás minőségén is. Ennek elsajátításában is segítünk az órákon.  

Bárki, aki gitározni szeretne tanulni vagy fejleszteni szeretné meglévő készségeit, kezdőktől a haladó szintig.  A B.I.G. Stúdió Gitáriskola minden korosztály számára nyitott, 9 – 80 éves korig bárkit tudunk fejleszteni a gitározás elsajátításában. Az sem számít, ha most fogod először kézbe a gitárt, vagy már van némi tapasztalatod. Esetleg elakadtál az önfejlesztésben, és segítségre van szükséged a folytatáshoz? Szívesen segítünk benne! Iskolánkba jelentkezőink között gyerekeket, fiatalokat, felnőtteket, de idősebbeket is találhattok, akik egy közös célt, a gitározás szeretetét osztják meg. Ez az, ami ennyiféle embert összekovácsol, és áthidalja a generációs különbségeket is. Gyere, és te is légy részese a zene és a gitározás egyesítő erejének! Szeretettel várunk diákjaink közé!

Nem kell drága tankönyvekre költened! Az évek során egy tucat elektronikus könyvet, és gyakorló videót készítettünk, és igyekszünk a jövőben gyarapítani ezt a tudástárat. Így minden tananyagot, gyakorlatot, amire szükséged lesz a gitározás elsajátításához, díjmentesen elérhetsz az E-Learning felületünkön.

Egy tapasztalt oktatóval való tanulás sokkal hatékonyabbá és célorientáltabbá teheti a tanulási folyamatotokat. Képesek vagyunk felismerni tanulóink egyéni erősségeit és gyengeségeit, és ezáltal személyre szabott tananyagot biztosítani, ami lehetővé teszi a gyorsabb fejlődést. Az együtt tanulás motiváló környezetet teremt, ahol oktatóink támogatása és visszajelzése hozzájárul tanulóink önbizalmának növekedéséhez és zenei kifejezőképességük fejlődéséhez. Az oktatóval való közvetlen interakció lehetőséget biztosít számotokra, hogy azonnali válaszokat kapjatok kérdéseitekre és gyorsan javíthassátok hibáitokat.

Ha további kérdésed van, hívj minket vagy írj e-mailt nekünk!