Mielőtt írsz nekünk, kérünk nézd át a Gyakran Ismételt Kérdéseket, hátha megtalálod a választ a kérdésedre!

Aktuális áraink az ÁRAK menüpontban találhatók.

Igen, teljesen kezdőket is vállalunk.

Érdemes! Mi 75 éves korig várjuk a jelentkezőket tanfolyamainkra.

Egyénileg tanítunk mindenkit, de igény szerint szervezünk duó oktatást is.

Egész évben lehet hozzánk jelentkezni (nyáron is). Ajánljuk a gyors és megbízható online időpontfoglalást bemutatkozó órára. IDE KATTINTVA FOGLALHATSZ IDŐPONTOT

Saját gitár mindenképpen szükséges! Az órákon igen, de otthoni használatra nem tudunk gitárt biztosítani, sem bérbe adni. A bemutatkozó órán szívesen adunk konkrét segítséget a vásárláshoz.

Kezdőknek nylon-húros (klasszikus) gitárt ajánlunk. A bemutatkozó órán konkrét segítséget nyújtunk a megfelelő gitár kiválasztásához.

Gyerekeket 10 éves kortól vállalunk, mert akkorra lesznek alkalmasak pl. a húrok “lenyomására”.

Ez függ a gyermek korától, magasságától, testi adottságaitól (pl. tenyér, ujjak mérete…stb.) Érdemes a gyermekkel együtt vásárolni a gitárt, és ott az értékesítők segítenek a megfelelő hangszer kiválasztásában.

Igen, az lenne a legjobb megoldás. Ha a bemutatkozó órán nem tud a szülő ott lenni valami oknál fogva, a tanfolyam anyagi jellegű kérdéseit mindenképpen a szülővel fogjuk megbeszélni akár egy másik alkalommal személyesen, akár online találkozón, akár telefonon keresztül.

Nem kötelező a szülőnek ott lenni a gitárórán. Külön kérjük -amennyiben ez ellen nincsen komoly indok-, ha a szülő elkíséri a gyermeket, foglaljon helyet a várakozóban, hogy a gyermek felszabadultan, szülői jelenlét nélkül tudjon részt venni a gitárórán.

Nem találtam sehol a kérdésemre a választ, ezért